Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Actie VriendenLoterij

Beste clubleden,

s.v. Loo heeft al heel lang de wens om voor alle jeugdleden trainingspakken te realiseren. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom hebben wij meegedaan aan de Nationale Voetbalactie van de VriendenLoterij!

Op maandag 5 september tussen 18:30 uur en 21:30 werden leden door een aantal spelers/trainers en bestuur van s.v. Loo handbal en voetbal, gebeld met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor s.v. Loo.

Meespelen is de moeite meer dan waard, want: – De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas; – Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen: – De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Voetbalactie extra geldbedragen uit aan de vijf voetbalclubs die de meeste loten hebben verkocht.

We hebben een mooi resultaat geboekt. Er zijn 21 nieuwe deelnemers genoteerd en van 4 al mee spelende leden is het doel waarvoor ze meespelen omgezet naar s.v. Loo!

Hiernaast hebben we spontaan een aantal giften gekregen die ons ook helpen het doel te realiseren.
Namens de sponsorcommissie wil ik iedereen die heeft meegeholpen aan dit succes hartelijk danken voor hen inzet. Ook de mensen die zijn gaan meespelen en zij die spontaan een gift hebben overgemaakt: Hartelijk dank hiervoor. We hebben op deze avond lang niet iedereen kunnen bereiken. Wilt u ook meespelen voor de s.v. Loo? Dat kan via de onderstaande link:

https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=310453

Namens de sponsorcommissie,

Hans Willemsen

vriendjes-loterij