Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

s.v. Loo wordt met cheque verrast door Stichting tweedehandsbeurzen Duiven

Vlak voor de jaarwisseling werden wij nog blij verrast met een e-mail van Stichting tweedehandsbeurzen Duiven. Deze stichting is een non-profit organisatie en geeft jaarlijks een deel van de opbrengst weg aan een goed doel. Dit jaar waren DVV, SC Groessen en s.v. Loo de gelukkigen!

De stichting organiseert jaarlijks tweehandsbeurzen voor (kinder)kleding en speelgoed, waarbij enerzijds mensen nog een bedrag kunnen krijgen voor de kleding / speelgoed dat niet meer wordt gebruikt en anderzijds kunnen mensen voor een ‘zacht prijsje’ aan spullen kunnen komen. Een echte win-win situatie!

Wat mooi dat wat wij als sportvereniging ook profijt hebben van deze “win-win” situatie. Hiervoor zijn wij de stichting zeer erkentelijk. Op 30 december 2017 hebben de 3 verenigingen elk een cheque van € 500 in ontvangst mogen nemen. Als s.v. Loo zijn wij hier erg blij mee en gaan er een mooie bestemming voor bedenken!

Loo

Op de foto van links naar rechts Niek Hermsen (s.v. Loo), Marian Hulscher (Stichting), Frans Goris (SC Groessen), Frank Dellemann (DVV).