Sportvereniging Loo

Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Voetbaltrip met de Club van 25 geslaagd!

Op zaterdag 31 oktober was het zo ver. In samenwerking met de Club van 100 van GSV ’38, de sponsorcommissie en de Club van 25 s.v. Loo was er een dagje Bundesliga georganiseerd.

Om 11.30u werden onze gasten in de kantine ontvangen met een kopje koffie zodat de deelnemers elkaar alvast een beetje leerden kennen. Om 12.00 uur kwam de bus met de Giesbeekse deelnemers aan, waarna ook wij aan de reis konden beginnen naar Gelsenkirchen voor het bezoeken van de wedstrijd FC Schalke 04- FC Ingolstadt 04.

Onderweg werden de deelnemers nog voorzien van een drankje en heerlijke broodjes ham en kaas. We zijn bewust wat vroeg gegaan zodat we tijd hadden om van de unieke sfeer in de Bundesliga te kunnen genieten. Het was een fraaie zonnige dag. Iedereen genoot volop van de ambiance (en horeca gelegenheden voor en in) de Veltins Arena.

Al uren voor de wedstrijd hangt er een fantastische sfeer, waar iedereen nog ongestoord van kan genieten. Zo zou het overal moeten zijn. Ook tijdens de wedstrijd is de sfeer adembenemend, beide supportersgroepen laten geen enkele stilte vallen. De wedstrijd zelf was een degelijke pot voetbal, helaas zonder al te veel hoogtepunten.

Na de wedstrijd reden we voldaan terug naar Loo en namen afscheid van onze Giesbeekse deelnemers. De Loose gasten werden in de kantine nog getrakteerd op het inmiddels traditionele broodje kroket en broodje frikandel. Onder het genot van de laatste biertjes werd nog even nagepraat over deze unieke ervaring.

Iedereen heeft van deze dag genoten. De warme reacties van de deelnemers zijn voor ons reden om door te gaan met het organiseren van dit soort voetbaltripjes.

Een woord van dank gaat dan ook uit naar de organisatoren. Het was weer perfect voor elkaar!

Een speciaal woord van dank gaat naar Geert Zweers voor het belangeloos medewerken met betrekking tot de kantinezaken, koffie en broodjes. Onze dank gaat ook uit naar Theet van Aalst. Via zijn connecties hebben wij 50 kaartjes kunnen kopen voor de beste plaatsen in het stadion.

Nog nooit mee geweest? Dit moet je echt eens een keer ervaren. Dus graag tot de volgende keer!

Commissie Club van 25 en Sponsorcommissie

 

 

Grote Clubactie 2015 levert de handbal €720,- op!

Ook dit jaar heeft de afdeling handbal van s.v. Loo weer mee gedaan aan de Grote Clubactie. Het doel was om net als voorgaande jaren weer 300 loten te verkopen. In het verleden werden deze loten over slechts één jeugdteam verdeeld en hierdoor was de druk voor de meisjes erg hoog. Dit jaar zijn alle loten verdeeld en zo kreeg elk handbal lid 4 loten om te verkopen. Op deze manier kan er toch een mooi bedrag voor s.v. Loo worden binnen gehaald. En met succes, want alle loten zijn inmiddels verkocht! Alle handbal leden bedankt voor jullie inzet voor het binnenslepen van maar liefst €720,-!
gca

P.S. De trekking is 10 december 2015. Mochten er prijzen zijn gevallen op één van onze verkochte loten, dan zullen wij hiervan melding maken!

Met de Club van 25 naar FC Schalke ’04

De Club van 25 organiseert in samenwerking met de sponsorcommissie s.v. Loo en de club van € 50 van GSV op 31 oktober a.s. een busreis naar de Bundesliga:

 FC Schalke ’04  –  Ingolstadt 04

Bij deze voetbaltrip worden de busreis, een kaart op de hoofdtribune*, koffie bij vertrek, broodjes en een consumptie onderweg, broodjes kroket/frikandel bij terugkomst verzorgd.

De kosten voor deze trip bedragen €75,-.*

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Eerst voor de leden van de club van 25 s.v. Loo !
Mochten er toch nog kaarten over zijn, dan gaan die naar de niet leden.

Inschrijven kan via een mail naar j.willemsen23@chello.nl.

Inschrijven gebeurt op volgorde van binnenkomst. Iedereen ontvangt z.s.m. bericht of je al dan niet tot de gelukkigen behoort.

De bijdrage van € 75,–* dient voor 31 oktober overgemaakt te zijn op rekeningnummer: NL48RABO0315407980 t.n.v. s.v. Loo

*Naar verwachting zijn het kaarten voor de hoofdtribune, mochten het toch andere kaarten zijn, dan zal de bijdrage evenredig bijgesteld worden.

SV Loo tekent convenant met de Graafschap

Zaterdag 12 september heeft het bestuur van SV Loo op de Vijverberg het convenant met de Graafschap ondertekend. Dit vormt de basis voor een sportieve samenwerking tussen SV Loo en de ‘Superboeren’.

De samenwerking staat in het teken van Steunpunttrainingen. Deze trainingen worden opgezet in de leeftijdscategorieën van de F- en E- pupillen. Geselecteerde kinderen krijgen de mogelijkheid de gehele trainingsperiode (1x per week gedurende een periode van 10 weken) te volgen bij het Steunpunt. Pas aan het eind van deze periode wordt er doorgeselecteerd.

De jeugdafdeling zal door de Graafschap minimaal eenmaal per 2 seizoenen worden uitgenodigd voor een bezoek aan een thuiswedstrijd van de Graafschap. Hierbij kunnen leden van een convenantpartner een ballenjongen/meisje worden, een erehaag en vlaggenparade vormen bij opkomst van de elftallen en zij kunnen deelnemen aan de penaltybokaal in de rust van de wedstrijd.logo

Website s.v. Loo “under construction”

Eind juli is er een webredactie gevormd bestaande uit Lieke van den Berg, Mark Gruitroij en Marije Hooyman. Zij zullen ervoor zorgen dat de nieuwe website zal worden gevuld met informatie, berichten etc. De webredactie ontvangt graag jouw bijdrage via webredactie@svloo.nl. Ideeën of andere opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom!

In de loop van de maand augustus wordt de website verder ingevuld en zal ook informatie van de ‘oude site’ weer (in aangepaste vorm) beschikbaar worden.
Voor nu nog een prettige zomervakantie!
under construction