Sportvereniging Loo

Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

VOETBALPLAATJESACTIE in Duiven, Groessen en Loo

Er komt binnenkort een voetbalplaatjesactie in samenwerking met de Supermarkt Jumbo. Het is de bedoeling dat 14 september a.s alle spelende leden, trainers, leiders en commissies op de foto gezet worden. We gaan er vanuit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn hebben we je handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is dan 18 jaar.

Alle leden en vrijwilligers zullen een portretverklaring ontvangen, die dus door iedereen getekend dient te worden en voor 14 september ingeleverd dient te worden bij Ronnie van Rheede . Graag hier aan houden, anders kun je niet op de foto. Je kunt vanaf 24 augustus ook portretverklaringen in de kantine ophalen .

ZORG DAT JE DIT DUS ONDERTEKENT EN INLEVERT EN ZET 14 SEPTEMBER ALVAST IN JE AGENDA.

NIET TEKENEN OF NIET AANWEZIG IS NIET OP DE FOTO EN DUS NIET IN HET ALBUM!!!

Er wordt nog een tijdsplanning gemaakt. Kijk dus goed hoe laat je team/commissie op de foto moet!!! Wees op tijd aanwezig!!!!Het is een strakke planning. Maar als iedereen meewerkt, moet dat lukken.

De foto’s worden in een kleedkamer op sportpark Immerloo gemaakt. De spelers, trainers en leiders worden individueel op de foto gezet en ook nog op een teamfoto. De commissies, besturen, vrijwilligers, scheidsrechters worden in teamverband op de foto gezet. De spelers dienen in wedstrijdkleren op de foto gezet te worden. Bij de commissies is het leuk een voorwerp wat bij de commissie hoort mee te nemen. Wees creatief!!

We hebben in de tijdsplanning zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen/wedstrijden van iedereen.

Indien je nog vragen hebt, dan kun je altijd even bellen of mailen naar Ronnie van Rheede: r.rheede6@chello.nl

Jaarfeest s.v. Loo op 28 en 29 mei

De sportdag voor de jeugd begint op zaterdag 28 mei om 09.30 uur, gaarne alle kinderen aanwezig om 09.15 uur.

Het programma eindigt omstreeks 12.30 uur waarna de afsluitende prijsuitreiking plaats vindt.

Op zondag 29 mei wordt de traditionele sportmis gehouden vanaf 09.30 uur en de aansluitende koffietafel vanaf 10.30 uur in de Schutterstent.

Vanaf 12.00 uur zijn er de diverse wedstrijden voor de afdelingen voetbal, handbal, tennis en recreatie. Deze eindigen omstreeks 16.00 uur en worden rond 16.30 uur afgesloten met de prijsuitreiking.

Ik nodig iedereen uit om zoveel mogelijk deel te nemen aan alle activiteiten en daarmee een passende invulling te geven aan het Jaarfeest van s.v. Loo.

Namens het bestuur van s.v. Loo,
voorzitter Toon Hooyman

s.v. Loo afd. Voetbal zoekt nog D-pupillen voor seizoen 2016-2017

De s.v. Loo afd.Voetbal is voor het komende seizoen 2016-2017 nog op zoek naar aanvulling bij de D-pupillen.

Op dit moment hebben wij 8 spelers met de geboortejaren 2004 en 2005. Wij kunnen daarom op dit moment nog zeker 5 nieuwe spelers gebruiken om ook voor het komend seizoen weer een volwaardig D-elftal op de been te kunnen brengen.

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar spelers welke geboren zijn in de jaren 2004 en 2005.

Een speler geboren in het jaar 2003 zou ook nog een mogelijkheid zijn, deze mag met dispensatie dan nog 1 jaar in de D-junioren uitkomen.

De wekelijkse 2 trainingen voor de D-pupillen staan vooralsnog gepland voor de maandag- en woensdagavond.

De contributie in de leeftijdsgroep t/m 12 jaar bedraagt  € 108,- per jaar en vanaf 13 t/m 15 jaar 120,- per jaar. Deze kan met automatische incasso met € 9,- of € 10,- per maand worden voldaan.

De wedstrijdkleding voor  het elftal wordt verzorgd door de Sponsorcommissie. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Daarnaast zal er jaarlijks een winteractiviteit met het elftal worden georganiseerd en wordt het seizoen altijd afgesloten met een jaarfeest/sportdag. Deze laatste activiteit wordt georganiseerd door de Jeugd Activiteiten Commissie.

Ook wordt er altijd deelgenomen aan minimaal 1 toernooi aan het einde van het voetbalseizoen.

Is er sprake van interesse of hebt u behoefte aan meer informatie dan kunt u hiervoor contact opnemen met:

Martijn Meuleman,

Voorzitter Jeugdvoetbalcommissie,

tel.nr. 0316-265413.

Aanvullende informatie mocht de interesse uiteindelijk resulteren in een overschrijving naar s.v. Loo dan dient dit geregeld te worden/zijn voor 15 juni a.s..

Nieuwe samenwerking voor de afd. Handbal

De handtekeningen zijn gezet! Samenwerking met HV Duiven, SC Groessen en SV Loo is een feit!

De C- en B-Jeugd van de afdeling handbal gaan het nieuwe seizoen samen spelen onder de naam.. DG&L’16

IMG-20160324-WA0004 IMG-20160324-WA0005

Prachtige opbrengst Nieuwsjaarsduik voor JAC

Geweldige nieuwjaarsduik Loowaerd!  Ruim 100 helden hebben gedoken, waaronder de blotevoeten poaters uut ‘ Loo! Er komt een mooie opbrengst uit voor de jeugd van SV Loo. Op de nieuwjaarsreceptie in de kantine heeft Theet van Aalst een cheque van €700,- kunnen overhandigen aan het JAC.
NiekTheet

Geert Derksen blijft nog 1 seizoen langer bij s.v. Loo

Huidig hoofd-trainer Geert Derksen blijft ook het komende seizoen 2016-2017 bij de s.v. Loo. Geert is bezig aan zijn eerste seizoen in zijn functie als hoofd-trainer bij s.v. Loo en beide partijen willen graag doorgaan met elkaar.

Op dit moment is de stand op de ranglijst misschien nog wel niet naar ieders wens echter zijn manier van werken, persoonlijkheid en houding naar de spelersgroep, begeleiding en bestuur bevalt een ieder naar wens. Voldoende reden om nog langer met elkaar door te willen gaan.

Een mooie uitdaging is het inpassen van nieuwe spelers voornamelijk vanaf de A-junioren binnen de selectie. Daar is dit seizoen vanwege het stoppen van een aantal spelers al mee begonnen en ook het komende seizoen zullen er weer spelers doorstromen.

Daarnaast zijn er natuurlijk altijd wensen voor verbetering. Zo zal er gezocht gaan worden naar een vaste leider voor de 2de selectie op de wedstrijddag.

Voetbaltrip met de Club van 25 geslaagd!

Op zaterdag 31 oktober was het zo ver. In samenwerking met de Club van 100 van GSV ’38, de sponsorcommissie en de Club van 25 s.v. Loo was er een dagje Bundesliga georganiseerd.

Om 11.30u werden onze gasten in de kantine ontvangen met een kopje koffie zodat de deelnemers elkaar alvast een beetje leerden kennen. Om 12.00 uur kwam de bus met de Giesbeekse deelnemers aan, waarna ook wij aan de reis konden beginnen naar Gelsenkirchen voor het bezoeken van de wedstrijd FC Schalke 04- FC Ingolstadt 04.

Onderweg werden de deelnemers nog voorzien van een drankje en heerlijke broodjes ham en kaas. We zijn bewust wat vroeg gegaan zodat we tijd hadden om van de unieke sfeer in de Bundesliga te kunnen genieten. Het was een fraaie zonnige dag. Iedereen genoot volop van de ambiance (en horeca gelegenheden voor en in) de Veltins Arena.

Al uren voor de wedstrijd hangt er een fantastische sfeer, waar iedereen nog ongestoord van kan genieten. Zo zou het overal moeten zijn. Ook tijdens de wedstrijd is de sfeer adembenemend, beide supportersgroepen laten geen enkele stilte vallen. De wedstrijd zelf was een degelijke pot voetbal, helaas zonder al te veel hoogtepunten.

Na de wedstrijd reden we voldaan terug naar Loo en namen afscheid van onze Giesbeekse deelnemers. De Loose gasten werden in de kantine nog getrakteerd op het inmiddels traditionele broodje kroket en broodje frikandel. Onder het genot van de laatste biertjes werd nog even nagepraat over deze unieke ervaring.

Iedereen heeft van deze dag genoten. De warme reacties van de deelnemers zijn voor ons reden om door te gaan met het organiseren van dit soort voetbaltripjes.

Een woord van dank gaat dan ook uit naar de organisatoren. Het was weer perfect voor elkaar!

Een speciaal woord van dank gaat naar Geert Zweers voor het belangeloos medewerken met betrekking tot de kantinezaken, koffie en broodjes. Onze dank gaat ook uit naar Theet van Aalst. Via zijn connecties hebben wij 50 kaartjes kunnen kopen voor de beste plaatsen in het stadion.

Nog nooit mee geweest? Dit moet je echt eens een keer ervaren. Dus graag tot de volgende keer!

Commissie Club van 25 en Sponsorcommissie

 

 

Grote Clubactie 2015 levert de handbal €720,- op!

Ook dit jaar heeft de afdeling handbal van s.v. Loo weer mee gedaan aan de Grote Clubactie. Het doel was om net als voorgaande jaren weer 300 loten te verkopen. In het verleden werden deze loten over slechts één jeugdteam verdeeld en hierdoor was de druk voor de meisjes erg hoog. Dit jaar zijn alle loten verdeeld en zo kreeg elk handbal lid 4 loten om te verkopen. Op deze manier kan er toch een mooi bedrag voor s.v. Loo worden binnen gehaald. En met succes, want alle loten zijn inmiddels verkocht! Alle handbal leden bedankt voor jullie inzet voor het binnenslepen van maar liefst €720,-!
gca

P.S. De trekking is 10 december 2015. Mochten er prijzen zijn gevallen op één van onze verkochte loten, dan zullen wij hiervan melding maken!

Website s.v. Loo “under construction”

Eind juli is er een webredactie gevormd bestaande uit Lieke van den Berg, Mark Gruitroij en Marije Hooyman. Zij zullen ervoor zorgen dat de nieuwe website zal worden gevuld met informatie, berichten etc. De webredactie ontvangt graag jouw bijdrage via webredactie@svloo.nl. Ideeën of andere opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom!

In de loop van de maand augustus wordt de website verder ingevuld en zal ook informatie van de ‘oude site’ weer (in aangepaste vorm) beschikbaar worden.
Voor nu nog een prettige zomervakantie!
under construction