Sportvereniging Loo

Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Website s.v. Loo “under construction”

Eind juli is er een webredactie gevormd bestaande uit Lieke van den Berg, Mark Gruitroij en Marije Hooyman. Zij zullen ervoor zorgen dat de nieuwe website zal worden gevuld met informatie, berichten etc. De webredactie ontvangt graag jouw bijdrage via webredactie@svloo.nl. Ideeën of andere opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom!

In de loop van de maand augustus wordt de website verder ingevuld en zal ook informatie van de ‘oude site’ weer (in aangepaste vorm) beschikbaar worden.
Voor nu nog een prettige zomervakantie!
under construction

Gezocht schoonmaker(s)

Na het stoppen van Wim Hermsen en Toon Senhorst is de s.v. Loo op zoek naar één of meerdere vrijwilligers voor het schoonmaken van de kleedkamers, gang en toiletten. Met name op de vrijdagochtend en zaterdagmiddag !!

Voor het aanmelden of meer informatie hierover kan men terecht bij Henk Spaan (accommodatiebeheer) of Jan van den Berg/Toon Senhorst (afd.Voetbal).

In jubileumjaar 2015 ook weer een “Sportcafé”

In het jaar 2015 het jaar van het 70-jarig bestaan van s.v. Loo mag een Sportcafé natuurlijk niet ontbreken. Dit Sportcafé zal plaatsvinden op zaterdag 30 mei a.s. in de tent op ons sportpark Immerloo vanaf 19.30 uur tot ongeveer 22.45 uur. Op dit moment worden gasten benaderd voor deelname en hopelijk is de presentatie net als 3 jaar geleden weer in handen van Vidal Horjus. Zou gauw er tav. gasten meer bekend is zal dit bekendgemaakt worden. Heeft men suggesties dan kan men deze kwijt bij Jan van den Berg. Organisatie Sportcafé s.v. Loo Jan van den Berg