Sportvereniging Loo

Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

SV Loo tekent convenant met de Graafschap

Zaterdag 12 september heeft het bestuur van SV Loo op de Vijverberg het convenant met de Graafschap ondertekend. Dit vormt de basis voor een sportieve samenwerking tussen SV Loo en de ‘Superboeren’.

De samenwerking staat in het teken van Steunpunttrainingen. Deze trainingen worden opgezet in de leeftijdscategorieën van de F- en E- pupillen. Geselecteerde kinderen krijgen de mogelijkheid de gehele trainingsperiode (1x per week gedurende een periode van 10 weken) te volgen bij het Steunpunt. Pas aan het eind van deze periode wordt er doorgeselecteerd.

De jeugdafdeling zal door de Graafschap minimaal eenmaal per 2 seizoenen worden uitgenodigd voor een bezoek aan een thuiswedstrijd van de Graafschap. Hierbij kunnen leden van een convenantpartner een ballenjongen/meisje worden, een erehaag en vlaggenparade vormen bij opkomst van de elftallen en zij kunnen deelnemen aan de penaltybokaal in de rust van de wedstrijd.logo

Website s.v. Loo “under construction”

Eind juli is er een webredactie gevormd bestaande uit Lieke van den Berg, Mark Gruitroij en Marije Hooyman. Zij zullen ervoor zorgen dat de nieuwe website zal worden gevuld met informatie, berichten etc. De webredactie ontvangt graag jouw bijdrage via webredactie@svloo.nl. Ideeën of andere opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom!

In de loop van de maand augustus wordt de website verder ingevuld en zal ook informatie van de ‘oude site’ weer (in aangepaste vorm) beschikbaar worden.
Voor nu nog een prettige zomervakantie!
under construction