Sportvereniging Loo

Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Geert Derksen en s.v. Loo nemen aan het einde van dit seizoen na twee jaar afscheid van elkaar

Loo, 1 december 2016

Vanavond hebben wij, Bestuur afd. Voetbal en Geert Derksen, aan de spelersgroep en begeleiding kenbaar gemaakt dat er na afloop van dit seizoen een einde zal komen aan onze samenwerking.

Ondanks het feit dat er sprake is van een goede samenwerking tussen trainer, spelersgroep, begeleiding en bestuur moet men ook een kritische blik houden richting toekomst.

Vandaar dat beide partijen tijdens het gesprek tot de conclusie kwamen dat het na 2 jaar tijd is voor een nieuwe uitdaging.

Dat nu reeds deze beslissing is genomen geeft beide partijen ruim de tijd om na te kunnen denken over invulling van de vacature en het mogelijke vervolg van de trainerscarrière.

Gezien de huidige stand in de competitie blijft de doelstelling “een plaats in het linkerrijtje” gehandhaafd. Alle partijen blijven ondanks het vertrek aan het einde van dit seizoen hiervoor strijdbaar.

Met vriendelijke groet,

Bestuur afd.Voetbal s.v. Loo

Jan van den Berg

Voor interesse voor de functie van Hoofdtrainer seizoen 2017-2018 kan men een mail incl.cv verzenden naar voetbal@svloo.nl

Actie VriendenLoterij

Beste clubleden,

s.v. Loo heeft al heel lang de wens om voor alle jeugdleden trainingspakken te realiseren. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom hebben wij meegedaan aan de Nationale Voetbalactie van de VriendenLoterij!

Op maandag 5 september tussen 18:30 uur en 21:30 werden leden door een aantal spelers/trainers en bestuur van s.v. Loo handbal en voetbal, gebeld met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor s.v. Loo.

Meespelen is de moeite meer dan waard, want: – De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas; – Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen: – De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Voetbalactie extra geldbedragen uit aan de vijf voetbalclubs die de meeste loten hebben verkocht.

We hebben een mooi resultaat geboekt. Er zijn 21 nieuwe deelnemers genoteerd en van 4 al mee spelende leden is het doel waarvoor ze meespelen omgezet naar s.v. Loo!

Hiernaast hebben we spontaan een aantal giften gekregen die ons ook helpen het doel te realiseren.
Namens de sponsorcommissie wil ik iedereen die heeft meegeholpen aan dit succes hartelijk danken voor hen inzet. Ook de mensen die zijn gaan meespelen en zij die spontaan een gift hebben overgemaakt: Hartelijk dank hiervoor. We hebben op deze avond lang niet iedereen kunnen bereiken. Wilt u ook meespelen voor de s.v. Loo? Dat kan via de onderstaande link:

https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=310453

Namens de sponsorcommissie,

Hans Willemsen

vriendjes-loterij

 

 

Nationale voetbalactie, jij doet toch ook mee?!

Beste clubleden,

s.v. Loo heeft al heel lang de wens om voor alle jeugdleden trainingspakken te realiseren. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de Nationale Voetbalactie van de VriendenLoterij! Op maandag 5 september tussen 18:30 uur en 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor s.v. Loo.

Het is de moeite meer dan waard, want:
– De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
– Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
– De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Voetbalactie extra geldbedragen uit aan de vijf voetbalclubs die de meeste loten hebben verkocht.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen! Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de trainingspakken kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?

Namens de sponsorcommissie,

Hans Willemsen

JUMBO Duiven nieuwe pakketsponsor s.v. Loo

Wij zijn blij dat de goedkoopste supermarkt van Duiven met ons deze sponsorovereenkomst is aangegaan. Wij zijn Chris en Jolanda Gradussen erkentelijk voor hun betrokkenheid bij s.v. Loo. Momenteel is JUMBO Duiven bezig met het maken van een fotoboek voor alle voetbalvereniging in onze gemeente.

Afbeeldingsresultaat voor jumbo duiven

VOETBALPLAATJESACTIE in Duiven, Groessen en Loo

Er komt binnenkort een voetbalplaatjesactie in samenwerking met de Supermarkt Jumbo. Het is de bedoeling dat 14 september a.s alle spelende leden, trainers, leiders en commissies op de foto gezet worden. We gaan er vanuit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn hebben we je handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is dan 18 jaar.

Alle leden en vrijwilligers zullen een portretverklaring ontvangen, die dus door iedereen getekend dient te worden en voor 14 september ingeleverd dient te worden bij Ronnie van Rheede . Graag hier aan houden, anders kun je niet op de foto. Je kunt vanaf 24 augustus ook portretverklaringen in de kantine ophalen .

ZORG DAT JE DIT DUS ONDERTEKENT EN INLEVERT EN ZET 14 SEPTEMBER ALVAST IN JE AGENDA.

NIET TEKENEN OF NIET AANWEZIG IS NIET OP DE FOTO EN DUS NIET IN HET ALBUM!!!

Er wordt nog een tijdsplanning gemaakt. Kijk dus goed hoe laat je team/commissie op de foto moet!!! Wees op tijd aanwezig!!!!Het is een strakke planning. Maar als iedereen meewerkt, moet dat lukken.

De foto’s worden in een kleedkamer op sportpark Immerloo gemaakt. De spelers, trainers en leiders worden individueel op de foto gezet en ook nog op een teamfoto. De commissies, besturen, vrijwilligers, scheidsrechters worden in teamverband op de foto gezet. De spelers dienen in wedstrijdkleren op de foto gezet te worden. Bij de commissies is het leuk een voorwerp wat bij de commissie hoort mee te nemen. Wees creatief!!

We hebben in de tijdsplanning zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen/wedstrijden van iedereen.

Indien je nog vragen hebt, dan kun je altijd even bellen of mailen naar Ronnie van Rheede: r.rheede6@chello.nl

s.v. Loo afd. Voetbal zoekt nog D-pupillen voor seizoen 2016-2017

De s.v. Loo afd.Voetbal is voor het komende seizoen 2016-2017 nog op zoek naar aanvulling bij de D-pupillen.

Op dit moment hebben wij 8 spelers met de geboortejaren 2004 en 2005. Wij kunnen daarom op dit moment nog zeker 5 nieuwe spelers gebruiken om ook voor het komend seizoen weer een volwaardig D-elftal op de been te kunnen brengen.

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar spelers welke geboren zijn in de jaren 2004 en 2005.

Een speler geboren in het jaar 2003 zou ook nog een mogelijkheid zijn, deze mag met dispensatie dan nog 1 jaar in de D-junioren uitkomen.

De wekelijkse 2 trainingen voor de D-pupillen staan vooralsnog gepland voor de maandag- en woensdagavond.

De contributie in de leeftijdsgroep t/m 12 jaar bedraagt  € 108,- per jaar en vanaf 13 t/m 15 jaar 120,- per jaar. Deze kan met automatische incasso met € 9,- of € 10,- per maand worden voldaan.

De wedstrijdkleding voor  het elftal wordt verzorgd door de Sponsorcommissie. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Daarnaast zal er jaarlijks een winteractiviteit met het elftal worden georganiseerd en wordt het seizoen altijd afgesloten met een jaarfeest/sportdag. Deze laatste activiteit wordt georganiseerd door de Jeugd Activiteiten Commissie.

Ook wordt er altijd deelgenomen aan minimaal 1 toernooi aan het einde van het voetbalseizoen.

Is er sprake van interesse of hebt u behoefte aan meer informatie dan kunt u hiervoor contact opnemen met:

Martijn Meuleman,

Voorzitter Jeugdvoetbalcommissie,

tel.nr. 0316-265413.

Aanvullende informatie mocht de interesse uiteindelijk resulteren in een overschrijving naar s.v. Loo dan dient dit geregeld te worden/zijn voor 15 juni a.s..

Nieuwe samenwerking voor de afd. Handbal

De handtekeningen zijn gezet! Samenwerking met HV Duiven, SC Groessen en SV Loo is een feit!

De C- en B-Jeugd van de afdeling handbal gaan het nieuwe seizoen samen spelen onder de naam.. DG&L’16

IMG-20160324-WA0004 IMG-20160324-WA0005

Prachtige opbrengst Nieuwsjaarsduik voor JAC

Geweldige nieuwjaarsduik Loowaerd!  Ruim 100 helden hebben gedoken, waaronder de blotevoeten poaters uut ‘ Loo! Er komt een mooie opbrengst uit voor de jeugd van SV Loo. Op de nieuwjaarsreceptie in de kantine heeft Theet van Aalst een cheque van €700,- kunnen overhandigen aan het JAC.
NiekTheet

Grote Clubactie 2015 levert de handbal €720,- op!

Ook dit jaar heeft de afdeling handbal van s.v. Loo weer mee gedaan aan de Grote Clubactie. Het doel was om net als voorgaande jaren weer 300 loten te verkopen. In het verleden werden deze loten over slechts één jeugdteam verdeeld en hierdoor was de druk voor de meisjes erg hoog. Dit jaar zijn alle loten verdeeld en zo kreeg elk handbal lid 4 loten om te verkopen. Op deze manier kan er toch een mooi bedrag voor s.v. Loo worden binnen gehaald. En met succes, want alle loten zijn inmiddels verkocht! Alle handbal leden bedankt voor jullie inzet voor het binnenslepen van maar liefst €720,-!
gca

P.S. De trekking is 10 december 2015. Mochten er prijzen zijn gevallen op één van onze verkochte loten, dan zullen wij hiervan melding maken!