Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Liemers Fietsen nieuwe pakketsponsor s.v. Loo

In maart 2017 heeft Michiel de Warle, Sjaak Huisman De Fietsspecialist over genomen. In korte tijd maakten zij grote en serieuze stappen.
Michiel, een geboren en getogen Groessenaar, die in de “Liemers” zijn grote droom werkelijkheid maakt. Michiel heeft ruim 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche en heeft bij diverse winkels in de regio gewerkt. Een letterlijke uitspraak achtervolgt hem al jaren “een fiets verkopen is niet moeilijk, nadat de fiets verkocht is begint het pas!”, kortom de service en de klantenbinding zal hoog in het vaandel staan. Een aankoop bij Liemers Fietsen, is echt een feest!

Zij staan bekend om hun persoonlijke begeleiding. Door de jarenlange ervaring kunnen zij u te allen tijde het juiste product adviseren die het best bij u past.
Om u naast hun eerlijke advies, een nog beter beeld te kunnen geven, hebben zij diverse demo modellen die u kunt uit proberen. Een greep uit ons assortiment: Gazelle, RIH, Sparta, Giant en Cortina.
Een tevreden klant is waar zij voor staan bij Liemers Fietsen.

Service & werkplaats
Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u altijd een servicepakket op maat. Niet iedere fiets wordt verkocht met hetzelfde onderhoudspakket, dit wordt samengesteld aan de hand van het type fiets.
Hieronder vindt u de speerpunten dieonderdeel zijn van de Liemers Fietsen formule:

Rijklaar maken
Iedere fiets wordt perfect rijklaar afgeleverd, zowel nieuw als gebruikt (tenzij anders besproken).

Service- & onderhoudsbeurt(en)
Om uw fiets in perfecte conditie te houden, zijn service- en onderhoudsbeurten nodig. Bij iedere nieuwe fiets ontvangt u een uitgebreid onderhoudspakket.

Gratis haal- & brengservice
Bent u niet in de gelegenheid om uw fiets af te geven, dan kunt u ook (op afspraak) gebruik maken van hun  gratis haal- & brengservice.

Gratis leenfiets
Bij onderhoud of reparatie kunt u altijd gebruik maken van een leenfiets. Voor mensen met een e-bike staat er een elektrische leenfiets klaar.

Alle fietsen zullen onderhouden worden met het Nederlandse topproduct Cyclon. Met een arbeidsverleden bij Cyclon kan Michiel, de eigenaar Liemers Fietsen, bij iedere fiets het perfecte product adviseren.Voor meer informatie:
Liemers Fietsen ,
Ploenstraat 11, 6921 PM Duiven
T. 0316-261337 / E. info@liemersfietsen.nl / I. www.liemersfietsen.nllogo-header