Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Rabobank Clubkas Campagne

We kunnen jullie heel hulp goed gebruiken. Hoe? Graag vragen we je, als je klant bent van Rabobank, om uiterlijk 14 juli lid te worden van Rabobank (dat is kosteloos en er zitten geen verplichtingen aan vast). Als lid krijg je in augustus een stemkaart en ben je stemgerechtigd in de Rabobank Clubkas Campagne. Met die actie verdeelt Rabobank Arnhem en Omstreken maar liefst 150.000 euro onder verenigingen en stichtingen in de regio.

Net als vorig jaar trekken Loose verenigingen samen op. Dit jaar zijn het er vijf: muziekvereniging Excelsior, carnavalsvereniging De Nathalzen, schietvereniging Jemmy Tell, SV Loo en schutterij Willem Tell. Elke vereniging heeft inmiddels een eigen doel bepaald. De een zet de Clubkas-cheque straks in voor bijvoorbeeld nieuwe uniformen, de ander steekt het in de jeugdafdeling van de vereniging.

Vorig jaar keerde Rabobank een bedrag van meer dan 4.100 euro uit aan alle Loose verenigingen samen. Ook dit jaar hopen we weer een smakelijk deel van de taart naar ons toe te kunnen schuiven. Dat kan alleen maar als klanten van Rabobank lid worden en op ons stemmen. Hoe meer stemmen er straks op ons uitgebracht worden, hoe beter dat voor het Loose verenigingsleven is. Mogen we (weer) op jullie rekenen?

Er zijn twee stappen die je kunt zetten:
– Word lid van Rabobank (het kost 1 minuut): www.rabobank.nl/lokale-bank/arnhem/lidmaatschap/
– Je krijgt een stemkaart thuisgestuurd. Stem tussen dinsdag 28 augustus en dinsdag 11 september op onze verenigingen

Alvast bedankt voor de ondersteuning! Die wordt zeer gewaardeerd!