Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Wannet Sports Insurance verlengt sponsorcontract

Het contract met Wannet Sports Insurance is afgelopen jaar opengebroken en verlengd tot en met medio 2021. Op deze manier wil Joseph Wannet bijdragen in de goede ontwikkeling die het jonge 1e elftal van de s.v. Loo meemaakt. Joseph heeft net als de 1e selectie de wens uitgesproken, dat we in deze periode in staat moeten zijn om te promoveren naar de 4e klasse. Het 1e elftal van s.v. Loo is voorzien van nieuwe tenues en trainingspakken.

Op zondag 16 september jl. werden de tenues en trainingspakken door Joseph Wannet officieel uitgereikt aan Jan van de Berg (voorzitter afdeling voetbal) en Hans Willemsen (sponsorcommissie). Voorzitter Jan van den Berg sprak namens het bestuur zijn dank en waardering uit en overhandigde hem mooie bos bloemen en een flesje (fris)drank. Wannet Sports Insurance is al jarenlang verbonden als sponsor aan s.v. Loo. S.v. Loo is blij dat de sponsoring wederom verlengd is met 3 jaar.

Op de foto achter v.l.n.r.: Joseph Wannet (sponsor), Hans Willemsen (ass. coach), Matthijs Berentsen, Swen Evers, Timo de Kramer, Niels Mattijssen, Darron Morren, Mika Tonissen, Jens Meuleman, Ron Berentsen, Olivier Walravens, Herco Engelsman(trainer) en Ronnie van Rheede (leider)
Voorste rij: Jim Janssen, Sjoerd Hooijman, Glenn Lamers, Danny Ketelaar, Dirk Thuss, Rob Rasing en Robin van Oijen.

1

2