Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Vioolschool Finke sponsor van het nieuwe dameselftal s.v. Loo

Het nieuwe 1e damesteam van s.v. Loo heeft in Vioolschool Finke uit Arnhem een shirtsponsor gevonden. De tenues werden voorafgaand aan de wedstrijd tegen de dames van DVC uitgereikt door sponsor Marjo Finke.

Jan van de Berg, namens het voetbalbestuur en Hans Willemsen, sponsorcommissie, spraken hun dank uit en lieten de waardering blijken met mooie bos bloemen voor de sponsor.

Wij zijn Marjo Finke dankbaar voor haar sponsoring van deze voor s.v. Loo nieuwe tak van sport met het damesvoetbal. De dames wisten de sponsoring goed te waarderen met een 5-1 overwinning op DVC. Na 7 wedstrijden staat het team op een hele mooie 2e plek, met slechts 1 verliespunt meer dan de koploper RVW.

Op de teamfoto van dames s.v. Loo 1

Staand van links naar rechts:

Marjo Finke (sponsor), Astrid Verheijen (leidster), Pernilla de Jong, Tina Venema, Eva van Noppen, Sam Bolle, Demi Hendriks, Esmee van Rheede, Esmee Kruijs, Lisa Willemsen en Eddy Tilleman (trainer).

Zittend van links naar rechts:

Joyce Berends, Dunja Albat, Kim Gerritsen, Sanne Tilleman, Daniëlle Vanhoecke, Marlous Vanhoecke, Veronie de Vries en Liz Hagen.elkom team foto

Jan Hans en Marjo Finke