Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

JO13-1 zaalkampioen!

Zaterdag ochtend, we konden langer uitslapen omdat we wisten dat één team helaas had afgezegd en dus onze eerste wedstrijdjes kwamen te vervallen.
Om 09.45u vertrokken we richting Didam, de Muizenberg. Daar aangekomen had de zaaldienst gezorgd voor een aangepast programma. Dit vonden we fijn, want dan konden we toch lekker meer voetballen. Alleen de wedstrijden tegen SC Westervoort telden mee voor de stand. De andere wedstrijdjes waren dus in principe oefenwedstrijden.
JO13

Na 2 spannende wedstrijden, met helaas iets minder goed voetbal dan de week ervoor, werden wel beide wedstrijden tegen Westervoort gewonnen waardoor sv Loo team A en B 1e en 2e zijn geworden. Een hele knappe prestatie !
Aansluitend hadden we ons winteruitje, we gingen bowlen. Omdat er voor een aangepast zaalprogramma was gezorgd, was er te weinig tijd om allemaal thuis te gaan lunchen. Dit is door de enkele ouders spontaan opgelost door voor broodjes en drinken te zorgen welke we allemaal gezellig hebben opgegeten en gedronken op de tribune.
Daarna zijn we gaan bowlen. Er waren 3 teams van 6 spelers. Na 2 uur bowlen en diverse strikes en spares te hebben gegooid waren het Bram, Twan en Timber die de meeste pins hadden omgegooid. Een kleine prijs mocht hiervoor natuurlijk niet ontbreken.
Na het bowlen hebben we nog lekker frietjes gegeten en zat de zaterdag er weer bijna op.
Bowlen
Frietjes

Omdat we kampioen zijn geworden kon een rondrit met toeters en bellen door het dorp natuurlijk niet ontbreken.
Auto's

Eindstand