Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Kaartavonden


Naast sportieve activiteiten zoals voetballen, handballen etc., kaarten1
kan er tijdens de wintermaanden bij s.v. Loo ook gezellig gekaart worden!
Op enkele vrijdagavonden (zie hieronder voor een overzicht van de data) wordt er vanaf 20.00uur in de kantine van s.v. Loo fanatiek geklaverjast en gejokerd. Op een kaartavond worden er drie rondes gespeeld en middels het trekken van lootjes wordt bepaald aan welke tafel je kaart. Bij het klaverjassen worden zo ook de ‘maten’ voor het spel gekozen. Hieronder een korte speluitleg over beide kaartspelen.

Jokeren
Bij het jokeren worden in één ronde zeven partijen gespeeld. Indien iemand uit is, bepaalt de hoeveelheid kaarten die de overige spelers nog in de hand hebben het aantal punten. De persoon met de minste punten is hier dus degene met de beste score.

Klaverjassen
Klaverjassen speel je altijd met vier personen. Je speelt samen met je maat, dus twee tegen twee. Per ronde worden er zestien partijen gespeeld. Na iedere ronde wordt er opnieuw geloot en de kans is dus groot dat je dan aan een andere tafel en met een andere maat speelt.

Na de drie ronden is degene met de hoogste score de winnaar. Op iedere speelavond worden er prijzen (vleesschotels) uitgedeeld voor de 1e en 2e plaats voor zowel het jokeren als het klaverjassen.

De vijf beste scores van het seizoen tellen mee voor de competitie. Hier speel je dus automatisch aan mee wanneer je minimaal vijf avonden bezoekt.

Het inschrijfgeld bedraagt dit seizoen € 3,50. Hierin is inbegrepen een kopje koffie+koekje en wat lekkers.


De kaartavonden voor het seizoen 2018/2019 zijn voorlopig als volgt gepland:

21 september
19 oktober
23 november
14 december
18 januari
15 februari
15 maart
12 april*

* = Slotavond! Op deze avond worden de seizoensprijzen uitgereikt.

Mocht er een kaartavond uitvallen en/of wijzigen, dan brengen we je tijdig op de hoogte (bellen of publicatie borden).

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Toon Jansen (ahm.jansen@chello.nl) en/of
Leo Polman (leopolman@tele2.nl).