Voetbal ¤ Handbal ¤ Tennis ¤ Darts ¤ Recreatie

Informatie


Van de tennistafel

Mededelingen vanuit de ledenvergadering op 24-10-16

1. Vanuit de penningmeester komt het verzoek voor alle tennisleden om de contributie vanaf het nieuwe seizoen te voldoen via een automatische maandelijkse machtiging. Dit scheelt onze penningmeester heel veel werk. Bij een jaarlid is dit het jaarbedrag gedeeld door 12, bij een seizoenslid het seizoenbedrag gedeeld door 6. De aanwezige leden gaan akkoord met dit verzoek.

2. We zijn op zoek naar een coördinator die als taak heeft om nieuwe leden die zich willen aansluiten bij een bestaande groep tennissers, met elkaar in contact te brengen. Indien je hiervoor interesse hebt, kun je dit melden bij sad@obcnet.nl (Jan van Sadelhoff) Het is wel belangrijk dat je de bestaande groepen een beetje kent om zo het tennisniveau enigszins in te kunnen schatten.

3. De tossers die elke zondagochtend van 10-12 uur tennissen, hebben een nieuwe set ballen cadeau gekregen van de vereniging. De toss-ochtend is voor iedereen die lid is, vrij toegankelijk en is een ideale mogelijkheid voor nieuwe leden om snel te integreren in de club

4. Momenteel zijn er 20 kinderen die deelnemen aan de najaars-tennislessen bij Marjolein Kamphuis. Kinderen die zich aanmelden voor lessen dienen ook lid te zijn van de vereniging. Uit de cijfers blijkt dat dit nu niet altijd het geval is. Een verzoek aan de ouders van kinderen die nu nog geen lid zijn: neem a.u.b. contact op met onze penningmeester Huub Cremer om dit te regelen (tel.nr. 0316-261936).

5. Juniorleden tot 16 jaar die samen met een ouder willen tennissen kunnen dat vanaf heden de gehele avond doen. Tot nu gold de regel dat juniorleden van 13 tot 16 jaar tot 20.00 uur konden tennissen en juniorleden tot 13 jaar tot 18.00 uur en daarna plaats moeten maken voor seniorleden die willen tennissen. Het baanreglement zal hierop worden aangepast.

6. Henk Spaan gaat navraag doen bij Tennisvereniging Aerdt of zij interesse hebben om een keer een toernooi te spelen tegen een aantal leden van onze afdeling. Indien hierop positief wordt gereageerd, zal er een datum worden geprikt waarop dit kan plaatsvinden. T.z.t. hoor je meer hierover.

7. Op 10 december is er weer een tennistoernooi. Inschrijven kan via het mededelingenbord onder de luifel. Er kunnen maximaal 12 heren en dames meedoen. Het schema wordt zo opgezet dat er geëindigd wordt met een finale. Voor alle deelnemers is er snert en na afloop is er de mogelijkheid om in de kantine gezellig na te praten. Om het 20-jarig bestaan van onze tennisafdeling luister bij te zetten zullen er enkele gratis drankjes en hapjes beschikbaar worden gesteld. De organisatie is in handen van Carla Staring, Carolien Smeele en Wil Kemperman.


 
Lid worden? Dat kan door dit formulier in te vullen en in te leveren bij Huub Cremer.

Huub Cremer
Angeroyen 26
6924 BG Loo
0316-261936
h.cremer9@chello.nl


Contributiebedragen Tennis

 Jeugdleden t/m 17 jaar

 

 jaarlid                           € 60,00seizoenslid                   € 48,00

combi-jaarlid             € 42,00

combi-seizoenslid     € 36,00 

 jaarlid                       + gezinskorting          € 54,00seizoenslid                       ,,         ,,                   € 44,00

combi-jaarlid                  ,,         ,,                       € 35,00

combi-seizoenslid           ,,         ,,                 € 32,00 


Senioren vanaf 18 jaar

 

 jaarlid                   € 108,00seizoenslid            €   90,00    jaarlid                       +  gezinskorting             € 96,00seizoenslid                        ,,         ,,                      € 78,00                     

 


Dit zijn de reglementen die gelden voor de Tennis-afdeling van s.v. Loo.