Activiteiten JAC

Sinterklaasfeest
Het Sinterklaasfeest wordt georganiseerd voor de allerjongste leden van s.v. Loo.
De kinderen die in groep 1 tot en met 4 zitten van de basisschool, komen hiervoor in aanmerking.
De kinderen dienen actief lid ( contributie betalend ) te zijn van s.v. Loo vóór 1 november van desbetreffend jaar! Het sinterklaasfeest vindt meestal plaats op de vrijdag voorafgaand aan 5 december in de kantine van s.v. Loo.

Winteractiviteit
De Winteractiviteit wordt de laatste jaren door de teams (die niet naar het Sinterklaasfeest gaan en t/m de B-jeugd) zelf georganiseerd. Vanuit het JAC is er een bijdrage voor deze activiteit beschikbaar en deze activiteit wordt zo nodig ondersteund door het JAC.

Het team kan in de winterperiode (t/m uiterlijk februari van desbetreffend seizoen) een leuke activiteit doen die ook goed is voor de “teambuilding”.

Flessenactie
Om alle jeugdactiviteiten te kunnen blijven organiseren hebben extra hulp nodig. Naast acties zoals de sponsorloop hebben we ook de flessenactie. Deze actie houdt in dat de kinderen van de E- en/of de D-jeugd van zowel de voetbal als de handbal bij de huizen in Loo langsgaan om lege statiegeldflessen in te zamelen. Er zijn groepjes van 2 á 3 kinderen die ingedeeld zijn bij een JAC-lid/ouder met auto.

Voor onderstaande activiteiten geldt:
De kinderen dienen actief lid ( contributie betalend ) te zijn van s.v. Loo vóór 1 maart van desbetreffend jaar!

Sportdag  jeugd
De datum van de sportdag wordt vastgesteld door het hoofdbestuur van s.v. Loo en vindt plaats op een zaterdag rond de verjaardag van de sportvereniging. s.v. Loo is opgericht op 27 mei 1945.
Deze sportdag wordt georganiseerd voor alle jeugdleden van s.v. Loo tot en met de B-Jeugd. Op deze sportdag spelen de kinderen in gemengde teams een toernooi waarbij ze kunnen tennissen, handballen en voetballen tegen elkaar. Op deze dag hebben we een toernooi voor de grotere en de kleinere jeugd.
De niet-leden die in groep 1 en 2 zitten, worden ook uitgenodigd om samen met de andere “mini`s” deze dag allerlei spelletjes te doen. Zo kunnen ze kennismaken met de sportvereniging en eventueel lid worden. De A-jeugd doet mee met de sportdag van de senioren die op de zondag plaatsvindt.

Eventuele rustende jeugdleden vanaf 5 jaar t/m B-jeugd worden tevens uitgenodigd voor de sportdag.

Sponsorloop
Alle jeugdleden die ook worden uitgenodigd voor het sportkamp, worden uitgenodigd om een sponsorloop te lopen.

Let op! De opbrengst die de kinderen realiseren met deze sponsorloop is niet alleen bedoeld voor het sportkamp, maar óók voor overige activiteiten zodat we af en toe wat extra’s voor de kinderen kunnen doen.
Aangezien het sportkamp het grootste kostenplaatje heeft, is er voor gekozen om de kinderen die hiervoor in aanmerking ook wat extra’s te laten doen in de vorm van een sponsorloop.

Sportkamp
Het sportkamp begint elke jaar op de vrijdag waarop de zomervakantie begint en duurt tot en met de eerst volgende maandagochtend (4 dagen).

De laatste jaren is het gebruikelijk dat het sportkamp de vrijdag om 14.00 uur start met de oudste groep. Zij blijven tot en met maandagochtend rond 11.00 uur.
`s Zaterdags rond 9.00 uur komt de jongste groep ook op het sportkamp en zij blijven tot en met zondagavond 20.30 uur, zodat gezamenlijk de traditionele vossenjacht kan worden gedaan.
Tijdens het sportkamp kunnen de kinderen lekker spelen, voetballen, dansen, springen enzovoorts.
’s Nachts blijven de kinderen in tenten slapen, maar mogen ook thuis slapen als ze dat liever willen. Niks moet alles mag!

Verder worden er voor de kinderen diverse spellen op het sportpark en door Loo georganiseerd. Ook worden er pretparken bezocht.
De kinderen die actief lid zijn, minimaal 5 jaar zijn en nog op de basisschool zitten (dus tot en met groep 8) worden uitgenodigd om deel te nemen aan het sportkamp. Vervolgens wordt de groep verdeeld in “de kleinen” en in “de groten”. Voor het sportkamp 2021 geldt dat de kinderen die geboren zijn op óf na 1 januari 2012 bij “de kleinen” horen. De kinderen die geboren zijn vóór 1 januari 2012 horen bij “de groten”. Elk jaar schuift deze grens weer een jaar op.
Aangezien bij de voetbal kinderen in het jaar (vanaf 1 januari t/m 31 december) dat ze 5 jaar worden lid kunnen worden bij de Mini’s (dit betreft dan alleen trainen en een enkele activiteit op de zaterdag), kan het zijn dat kinderen die nog geen 5 jaar zijn een uitnodiging krijgen voor de sponsorloop omdat zij al wel bij de Mini’s trainen. Aan het sportkamp mogen zij echter nog niet deelnemen!

s.v. Kookoerier nummer 5

Nummer 5 van de s.v. Lookoerier is afgelopen week verschenen. De digitale versie lees je hier: s.v. Lookoerier digitaal

Agenda Algemene Ledenvergadering s.v. Loo 31 oktober 2022

Beste leden van s.v. Loo, Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden op maandag 31 oktober 2022 in de kantine van s.v. Loo, aanvang om 20.30 uur. Agenda: Opening. Mededelingen en ingekomen stukken....

Gezellige avond voor trainers/coaches over betere prestaties en sterkere club!

Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor jou als trainer of coach bij je sportclub. Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 17 oktober aanstaande speciaal voor jullie...

Rabo ClubSupport 2022. Gebruik uw stem!

Ben je lid van Rabobank? En wil je met een paar muisklikken onze vereniging een steuntje in de rug geven? Doe dan mee aan de actie Rabo ClubSupport ( tot en met 27 september). Klik op de link hieronder en stem op s.v. Loo. Hoe meer stemmen, hoe groter het aandeel is...

Te koop “Duizend jaar en nog wat”

Te koop “Duizend jaar en nog wat” Op 10 juni 2003 is het boek “Duizend jaar en nog wat” verschenen waarin Theo Evers het verre en nabije verleden van ’t Loo vanaf 970 tot het jaar 2000 beschrijft. Uitgebreide research over diverse jaren heeft geleid tot een boekwerk...

Activiteit tennisjeugd

In het voorjaar is er voor de jeugdleden van de afdeling tennis een actieve middag georganiseerd. Door een misverstand is het verslag hiervan niet in de Lookoerier opgenomen. Via onderstaande link is het verslag alsnog te lezen: Activiteit Tennisjeugd

s.v. Lookoerier nummer 4

Lees het vierde nummer van 2022 van ons clubblad hier digitaal: s.v. Lookoerier nummer 4

Bardiensten zaterdagochtend

Vele jaren hebben 2 dames, Corry en Trees, de bardienst op de zaterdagochtenden verzorgd. Helaas hebben zij ook beide aangegeven daar om gezondheidsredenen mee te moeten stoppen. We zijn dus dringend op zoek naar 2 vrijwilligers die bij jeugdwedstrijden de bardienst...

Hulp gezocht

Beste lezers, als s.v. Loo mogen wij een beroep doen op heel veel vrijwilligers en zijn we op zoek naar nog meer enthousiastelingen. Vind je het zelf leuk of ken je iemand die hierin een rol kan vervullen. Laat het ons weten. Bij s.v. Loo blijven nieuwe vrijwilligers...

s.v. Lookoerier nummer 3

Eind juni verscheen nummer 3 van de s.v. Lookoerier van deze jaargang. De digitale versie is nu ook beschikbaar en kunt u vinden via onderstaande link; sv loo nr 3 2022 digitaal
X